У Средњој школи у Малом Зворнику, у петак и суботу, 27. и 28. септембра 2019. године, одржана је манифестација „Ноћ истраживача“. Тим научника са Института за молекуларну генетику и генетичко инжењерство и Факултета за физичку хемију организовали су овај важан догађај у сврху популаризације науке. Првог дана манифестације видели смо 15 експерименталних поставки, док смо другог дана вежбали уз науку и присуствовали предавању које је одржао Анте Чурлин, професор из Београда, који нас је провео кроз Глобалну едукативну авантуру (GEA- Global Education Adventure). Овој манифестацији присуствовали су и ученици основне и средње школе.

Школску годину започели смо афоризмима које смо поставили у холу школе.

И ове године, у четвртак 12. септембра 2019. године, у свечаној сали Скупштине општине Мали Зворник, организован је пријем за ученике добитнике Вукове дипломе, ђаке генерације и добитнике једног од три места на републичком такмичењу, као и за њихове наставнике. Пријему је присуствовала и Александра Гаврић, ученица четвртог разреда гимназије, која је у претходној школској години заузела прво место на Републичком такмичењу из књижевности „Књижевна олимпијада“.

У суботу и недељу, 8. и 9. јуна 2019. године, заједно са просветним саветником Ђоком Петровићем, реализовала сам обуку наставника за реализацију наставе оријентисане ка исходима учења. Обука је одржана у Основној школи „Анта Богићевић“ у Лозници. У раду су учествовали наставници српског језика и књижевности који ће од септембра предавати у петом и шестом разреду основне школе.

Посетите

 

logo ucasoft

 

 

mp logo

 

 

nps logo

 

logo zuov

 

zvkovlogo

 

prosvetni pregled

surslogo