У петак 27. децембра 2019. године, одржали смо приредбу у оквиру манифестације „Четири годишња доба – зима“.

Државна секретарка Татјана Матић је 11. децембра 2019. године у Скупштини града Београда свечано уручила дипломе награђеним ауторима радова на конкурсу за наставнике основних школа "Дигитални час" у школској 2019/2020. години. И ове године добила сам трећу награду за рад А сад бирам да се рекламирам – реклама као предузетнички подухват" у области друштвених наука, уметности и спорта.

У петак 29. новембра 2019. године, изложбом ученичких радова, приредбом и свечаним ручком, обележили смо Дан школе у Основној школи „Браћа Рибар“. Ученици осмог разреда извели су представу „Не мењајте пубертет“ Биљане Николић.

Поносна сам што се моје име нашло у „Лексикону стваралаца у предуниверзитетском образовању“ (578. страна), аутора др Миленка Кундачине и мр Мирјане Пајић Илић. У Центру за стручно усавршање Шабац, 14. новембра 2019. године одржана је промоција „Лексикона стваралаца у предуниверзитетском образовању“, на којој је представљено 1000 наставника - стваралаца у предуниверзитетском образовању.

Посетите

 

logo ucasoft

 

 

mp logo

 

 

nps logo

 

logo zuov

 

zvkovlogo

 

prosvetni pregled

surslogo