Традиционални новогодишњи концерт Првог зворничког пјевачког друштва „Изворник“, под називом „Подијели чаролију“ одржан је 28. децембра 2017. године у Дому омладине у Зворнику. Концерт је био хуманитарног карактера и посетиоци су као улазницу доносили слаткиш по избору.

У недељу 2. априла 2017. године у Зворнику је одржано музичко вече под називом „Омладина говори музиком“ на коме су учествовали чланови Првог пјевачко друштва „Изворник“ и музичког оркестра „Музика пеле Пингау“ из аустријског града Пингауа. У оквиру овог пројекта врши се размена културе и образовања између Аустрије и БиХ, односно између Зворника и Пингауа. Сарадња аустријског локалног оркестра „Музика пеле Пингау“ и Првог пјевачког друштва „Изворник“ траје од 2015. године.

Поводом Осмог марта Прво зворничко пјевачко друштво „Изворник“ одржало је 7. марта 2017. године концерт у Дому омладине у Зворнику.

Новогодишњи концерт Првог зворничког пјевачког друштва „Изворник“ одржан је у уторак 27. децембра 2016. године у Дому омладине у Зворнику.

Посетите

 

logo ucasoft

 

 

mp logo

 

 

nps logo

 

logo zuov

 

zvkovlogo

 

prosvetni pregled

surslogo